Dates (ES-CT)

  • Πρώτη προβολή: Απρ 2015
  • Επεισόδια: 32
  • Ακόλουθοι: 1
  • Τελείωσε
  • TV3 (ES)
  • στο 22
  • Comedy Drama Romance

Σεζόν:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να επισημάνετε τα επεισόδια ως παρακολουθημένα. Σύνδεση ή% {sign_up_link}.

Σεζόν 3
3x1
Laura-Jan / Tiago-Mimi
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιουν 12, 2023
A l'hotel W, la Laura i el Jan passen la nit de cap d'any junts després d'haver estat deixats per les seves parelles. Al mateix temps, el Tiago s'escapa de casa d'uns amics seus per veure's amb la Mimi, un "match" de Tinder.
3x2
Nico-Diana / Juanqui-Barbs
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιουν 12, 2023
El Nico vol construir una relació estable, la Diana només busca tenir una trobada sexual sense compromís. El Juanqui i la Barbs, amb més de 20 anys de diferència entre ells, també tenen una cita insòlita.
3x3
Abi-Murall / Meri-Oriol
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιουν 19, 2023
Quan l'Abi descobreix que la seva cita, el Murall, ha utilitzat fotos falses al seu perfil de Tinder, decideix marxar. D'altra banda, la Meri arriba a la seva cita amb l'autoestima pel terra, però l'Oriol aconsegueix que es senti còmoda.
3x4
Paula-Sofia / Matilda-Samuel
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιουν 26, 2023
La Paula i la Sofia es retroben 7 anys després. L'atracció i la connexió segueixen sent la mateixa que el primer dia. Mentrestant, la Matilda, que necessita sexe immediatament per oblidar-se de tot, fa "match" amb el Samuel.
3x5
Alba-Josep / Dani-Javi
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιούλ 03, 2023
El Dani està decidit a aconseguir que la seva germana Alba, una noia amb discapacitat intel·lectual, tingui la seva primera cita. Ella accepta amb la condició que ell també en tingui una. Aquesta cita doble té lloc al mateix restaurant.
3x6 Φινάλε σεζόν
Claudia-Imanol
Episode overview
Ημερομηνία προβολής
Ιούλ 10, 2023
La Claudia i l'Imanol es van conèixer l'estiu del 1988 a Valtueña, un poble de Sòria. Allà, es van enamorar i es van fer el seu primer petó. 34 anys després, s'han retrobat a través de Tinder.

Εάν υπάρχουν επεισόδια ή banners που λείπουν (και υπάρχουν στο TheTVDB), μπορείτε να ζητήσετε μια αυτόματη πλήρη ενημέρωση σειράς:

Ζητήστε ενημέρωση σειράς

Χαρακτήρες

Αν σας αρέσει αυτή η σειρά, μπορεί επίσης να απολαύσετε: