The Rysberg Family

  • Ranking #
  • Estrenada: Sept 2015
  • Episodios: 48
  • Seguidores: 0
  • Finalizado
  • SVT Barn
  • Viernes
  • Children Comedy Family Horror

Temporadas:

Necesita iniciar sesión para marcar los episodios como vistos. Iniciar Sesión o registrarse.

Temporada 2
2x1
Blodbilen
Episode overview
Fecha de emisión
Nov 18, 2016
Blodcenters chef har fått sparken och till Drak-Olles glädje tar Bettan över som ny blodsugande boss. Men när Drak-Olle inte får de blodsförmåner han tänkt sig går han bakom ryggen på Bettan för att driva sin egen blodiga business.
2x2
Det rysliga inbrottet
Episode overview
Fecha de emisión
Nov 25, 2016
För att visa vilken romantiker han är bjuder Drak-Olle ut Bettan på en vanlig restaurang. Vampyrella ska iväg med sin dejt på bio, så Uffe och Dös-Kalle blir ensamma hemma. Allt flyter på bra ända tills två tjuvar bryter sig in.
2x3
Bettan gör en tavla
Episode overview
Fecha de emisión
Dic 02, 2016
Bettan får reda på att de har en mycket värdefull, gammal tavla av monsterkonstnären Slembrandt hemma. Problemet är bara att Drak-Olle aldrig skulle sälja tavlan, då han fått den av greve Dracula på sin 250-årsdag.
2x4
Vampyrellas trolovande
Episode overview
Fecha de emisión
Dic 09, 2016
Greve Dracula dyker upp hos familjen med en överraskning - den unge vampyren Huggo von Bitmarck. Enligt Dracula är han den perfekta bröllopskavaljeren till Vampyrella. Men det är bara Drak-Olle som håller med.
2x5
Den hemska parmiddagen
Episode overview
Fecha de emisión
Dic 16, 2016
Till Drak-Olles förskräckelse kommer Doris och Göran på parmiddag. Därför tvingas Vampyrella ta med Uffe på bio. Till råga på allt dyker den oinbjudna zombiepolaren Raaalf upp med sin gravida flickvän Möglina.
2x6
Blodig business
Episode overview
Fecha de emisión
Dic 23, 2016
Bettan är sjukskriven efter att det nya chefsjobbet sugit musten ur henne. Men när hon ser fram emot att ta det lugnt hemma, dyker plötsligt Dös-Kalles gamla kollega Ben Rangel upp i lägenheten.
2x7
Filmfestivalen i Horrorwood
Episode overview
Fecha de emisión
Dic 30, 2016
Drak-Olle ska spela in skräckfilm och anmäler sig till den Transsylvaniska filmfestivalen i Horrorwood. Samtidigt börjar Vampyrella vlogga om skönhet, smink och mode.
2x8
Den blodsugande taxichauffören
Episode overview
Fecha de emisión
Ene 06, 2017
För att visa vilken bra chef hon är ordnar Bettan ett halloweenparty för Blodcenters anställda. Drak-Olle börjar jobba som svart-taxichaufför och försöker samtidigt övningsköra med Vampyrella. Men plötsligt dyker greve Dracula upp.
2x9
Vampyrellas vampyrkrafter
Episode overview
Fecha de emisión
Ene 13, 2017
Vampyrella upptäcker att hon kan höra vad andra tänker, en förmåga som inte alltid är så trevlig att ha. Som till exempel när man ska repa med sina ytliga bandmedlemmar Becky och Ramona. Drak-Olle däremot tycker att Vampyrellas gåva är fantastisk.
2x10
Varulvsinspektionen
Episode overview
Fecha de emisión
Ene 20, 2017
Vampyrella börjar motvilligt praoa på Bettans Blodcenter och Drak-Olle ser fram emot en dag tillsammans med Uffe framför TV:n. Men de får oväntat besök av varulvsinspektören Hårace Ulvesson som ska se om Uffes varulvsbehov blir tillgodosedda.
2x11
Drak-Olles minnesförlust
Episode overview
Fecha de emisión
Ene 27, 2017
Efter en krock med bilen har Drak-Olle tappat minnet. Bettan måste därför hjälpa honom att minnas tiden före olyckan, och passar på att krydda till historien så att Drak-Olle blir den drömprins hon alltid velat ha.
2x12 Final de temporada
Alla blodiga hjärtans dag
Episode overview
Fecha de emisión
Feb 03, 2017
Bettan är sur för Drak-Olle har som vanligt glömt att det är alla blodiga hjärtans dag. Men då dyker Bettans mamma Henrietta upp med en överraskning, den charmige Eric Gadd från .. show full overview

Si hay episodios o banners que faltan (y existen en TheTVDB) puede solicitar una actualización completa del programa:

Solicitar actualización del programa

Caracteres