Gooische Vrouwen

  • Score 8.3
  • Premiered: Oct 2005
  • Episodes: 42
  • Followers: 21
  • Rank #5633
  • Ended
  • RTL 4
  • Friday at 8

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 5 Discuss
5x1
Kredietcrisis
Air date
Sep 04, 2009
Cheryl en Martin keren terug van hun tweede huwelijksreis en komen bij thuiskomst voor een aantal verassingen te staan. Roelien heeft zich volledig op de voorbereidingen van het huwelijk gestort
5x2
Kleine kinderen worden groot
Air date
Sep 11, 2009
Anouk maakt zich ongerust over Claire, die nog steeds te veel drinkt. De relatie van Roelien en Evert komt door de miskraam onder druk te staan. Cheryl organiseert met Yari een garage sale.
5x3
Vrouwen en wijn
Air date
Sep 18, 2009
Het drankprobleem van Claire loopt volledig uit de hand en de vriendinnen beseffen dat het zo niet langer kan. Cheryl en Martin ontvangen vanuit het niets een opmerkelijke brief van hun buren.
5x4
De bedreiging
Air date
Sep 25, 2009
Roelien wil dolgraag zwanger worden en Evert wil dit voorkomen. Claire heeft haar eerste moeilijke dagen in de afkickkliniek en Anouk kan nog niet goed overweg met haar hernieuwde gevoelens voor Tom.
5x5
Verleiding
Air date
Oct 01, 2009
Cheryl wil haar huwelijk met Martin nieuw leven inblazen. Claire wordt in de kliniek gedwongen het verleden onder ogen te zien en Evert kan het nauwelijks opbrengen om Roelien de waarheid te vertellen.
5x6
Ooit komt het goed
Air date
Oct 09, 2009
Claire probeert zich groot te houden in de afkickkliniek, maar hoelang duurt het voor haar pantser breekt? Cheryl beleeft een aantal paniekaanvallen. Ze is ervan overtuigd dat Tippiwan terug is.
5x7
Tot het uiterste...en terug
Air date
Oct 16, 2009
Cheryl helpt Yari bij het verwezenlijken van een droom en Roelien zet alles op alles om alsnog zwanger te worden. Martin ontdekt dat hij iets vervelends heeft overgehouden aan zijn laatste scharrel.
5x8 Show finale
Het einde
Air date
Oct 23, 2009
De financiële problemen van Martin en Cheryl zijn niet meer te overzien. Dirk eist dat Claire de problemen met haar dochter onder ogen ziet en tante Cor blijkt een aanbidder te hebben.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

If you like this show, you may also enjoy: