Hey, it's christmas!

  • Rank #
  • Premiered: Dec 1995
  • Episodes: 24
  • Followers: 0
  • Ended
  • DR1
  • Daily
  • Children Family

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 1
1x1
1. December
Episode overview
Air date
Dec 01, 1995
This episode has no summary.
1x2
2. december
Episode overview
Air date
Dec 02, 1995
Baron von Gullasch er ankommet til Gammelby, men hvad er hans planer? Rygterne svirrer i den lille by, og alle ser med spænding frem til den store modtagelse i Håndværkerforeningen. Men forinden har en sætternisse været på spil.
1x3
3. december
Episode overview
Air date
Dec 03, 1995
Det står nu klart, at baron Gullasch på sin fabrik vil fremstille træsko på samlebånd. Men byen har i forvejen en træskomager. Vil han klare sig i konkurrencen med de nye maskiner?
1x4
4. december
Episode overview
Air date
Dec 04, 1995
Nettet strammes om det gamle håndværk, men også ny musik truer nu den gamle. Og nisserne fortsætter med at drive deres spil både i trykkeriet og på telefoncentralen.
1x5
5. december
Episode overview
Air date
Dec 05, 1995
Børnene gør oprør mod danseskolen og baron von Gullasch anskaffer sig både husassistent og et mystisk, selvspillende instrument, som kaldes en grammofon. Den interesserer folk - og nisser. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x6
6. december
Episode overview
Air date
Dec 06, 1995
Baron von Gullasch fortsætter med at anskaffe sig diverse nymodens opfindelser - denne gang drejer det sig om et WC med træk-og-slip. Sådan noget har folk i Gammelby aldrig oplevet før. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x7
7. december
Episode overview
Air date
Dec 07, 1995
Jazzen er kommet til Gammelby. Jakob finder den på sit krystalapparat, og nisserne danser til baronens grammofon. Jytte lover at lave julespil med børnene, men mangler musikinstrumenter. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x8
8. december
Episode overview
Air date
Dec 08, 1995
Baron von Gullasch har bestilt endnu en nymodens opfindelse, men får noget helt andet i stedet. Og børnene får den rare stationsforstander til at hjælpe sig med at sende et telegram til julemanden.
1x9
9. december
Episode overview
Air date
Dec 09, 1995
Kvindens plads er i hjemmet. Sådan har det altid været i Gammelby. Men nu vil redaktørens frue lave om på den ting, og kvindesagen har vind i sejlene - både blandt mennesker og nisser. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x10
10. december
Episode overview
Air date
Dec 10, 1995
Det gamle håndværk må give op over for de nye maskiner, og træskomageren Lars trues af økonomisk fallit. Ydmygelsen er total, da han tvinges til at søge job som samlebåndsarbejder hos konkurrenten. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x11
11. december
Episode overview
Air date
Dec 11, 1995
Det gamle håndværk må give op over for den nye industri. Lises far, træskomageren Lars, tvinges til at søge arbejde inde i den store by. Men hvad skal der blive af Lise?
1x12
12. december
Episode overview
Air date
Dec 12, 1995
Lise skal på børnehjem, og baron von Gullasch gør klar til at overtage hendes fars træskoværksted. Men da nisserne tilfældigvis bor her, går de til modangreb. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x13
13. december
Episode overview
Air date
Dec 13, 1995
Centralmutter har taget sig af Lise, mens hendes far prøver at finde andet arbejde. Von Gullasch modtager en ny, spændende pakke, og der bliver røg i køkkenet mellem kvindesagens .. show full overview
1x14
14. december
Episode overview
Air date
Dec 14, 1995
Nyheden om at træskoværkstedet skal rives ned, får børnene til at holde protestmøde. Imens strømmer de voksne til Håndværkerforeningen for at lade sig fotografere af en omrejsende kanonfotograf.
1x15
15. december
Episode overview
Air date
Dec 15, 1995
Maren har fået et chock over det selvspillende klaver. Folk i Gammelby er begyndt at miste tålmodigheden med baron von Gullasch. Og nisserne har også deres at skulle have sagt.
1x16
16. december
Episode overview
Air date
Dec 16, 1995
Børnene laver blokadevagt på træskoværkstedet, mens baron von Gullasch forsøger at vende stemningen i Gammelby. Og nisserne gør, hvad de kan for at forplumre det hele. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x17
17. december
Episode overview
Air date
Dec 17, 1995
Det er lykkedes baron von Gullasch med den ny kulturfond at vende stemningen i byen. Men børnene giver ikke så let op - og nisserne finder ud af, at de har en mere alvorlig opgave end bare at drille.
1x18
18. december
Episode overview
Air date
Dec 18, 1995
Von Gullasch har skaffet en ny opfindelse til Gammelby. Et elektrisk rengøringsapparat. Men uheldigvis ankommer støvsugeren dagen før brugsanvisningen.
1x19
19. december
Episode overview
Air date
Dec 19, 1995
Børnene holder fortsat vagt i træskoværkstedet. Samtidig er byens vise mænd ved at forstå, at nu skal der ikke længere snakkes - nu skal der handles. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x20
20. december
Episode overview
Air date
Dec 20, 1995
Baron von Gullasch er ved at miste grebet om udviklingen i Gammelby, og Jytte overrasker Jakob med en ny, moderne frisure. Samtidig nærmer julespillet sig finalen. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x21
21. december
Episode overview
Air date
Dec 21, 1995
Byens vise mænd forsøger at redde træskoværkstedet. Julespillet bliver suppleret med vaskebræt og tuba - og kvindesagens forkæmper er ikke mere sikker på, at julemanden er en mand!
1x22
22. december
Episode overview
Air date
Dec 22, 1995
Baron von Gullasch går i aktion. Træskoværkstedet skal væk! Han har gennemtænkt hver mindste detalje, men forregner sig. En lille pige krydser hans planer. Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.
1x23
23. december
Episode overview
Air date
Dec 23, 1995
Nisserne på loftet får besøg af kolleger fra nabosognene og holder alle tiders julefest. Lise sender telegram til julemanden, baron von Gullasch pakker sammen - og hans samlebånd bliver .. show full overview
1x24 Show finale
24. december
Episode overview
Air date
Dec 24, 1995
Folk i Gammelby forbereder sig til det store julespil i Håndværkerforeningen. Julemanden opfylder Lises ønske, Jytte opfylder Jakobs ønske og det bliver atter "Jul i Gammelby". Dagens låge åbnes af Søren Ryge Petersen.

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

Characters