De Raf en Ronny Show

  • Rang #
  • Premieret: Mar 1998
  • Afsnit: 39
  • Følgere: 0
  • Slut
  • VTM
  • Torsdag på 20
  • Comedy

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 1
1x1
De Allereerste
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 05, 1998
Raf en Ronny zitten in geldnood. Hun huisbaas Rudy eist echter boter bij de vis en biedt hen een alternatief: in ruil voor een aantal maanden huur moeten ze Zwarte Piet spelen. Verder is .. show full overview
1x2
Goldeneye
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 12, 1998
Raf en Ronny staan te springen om uitgenodigd te worden voor het gala van 'Het Gouden Oog'. Rudy heeft de gepaste oplossing: twee toegangskaarten! Verder is dit de aflevering met .. show full overview
1x3
De kus
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 19, 1998
Om aan Rudy's dreiging te ontsnappen besluiten Raf en Ronny een toneelstuk te schrijven: De Kus. Een auditie voor de vrouwelijke hoofdrol dringt zich op. Verder is dit de aflevering met veel vrouwelijk schoon dat het achterste van hun tong laat zien.
1x4
Babyboom
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 26, 1998
Raf heeft een job in het jeugdtheater. Ronny probeert zijn kost te verdienen met 'iets' in dezelfde branche. Verder is dit de aflevering met heel veel jonge meisjes, een sexy pizzabezorgstertje en een al even sexy sneeuwwitje.
1x5
Meisje uit Brussel
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 02, 1998
Raf heeft Lotte, de liefde van zijn leven, ontmoet terwijl Ronny de mazelen heeft. Lotte wordt uitgenodigd voor een intiem etentje. Verder is dit de aflevering waarin de ontzettend mooie Lotte in dronken staat ontboezemingen doet.
1x6
Kruimeldieven (1)
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 09, 1998
Om aan werk te geraken besluiten Raf en Ronny iets aan hun imago als acteurs te doen. Verder is dit de aflevering met Marleen, de bloedgeile spraaklerares met haar pikkende kippen.
1x7
Kruimeldieven (2)
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 16, 1998
Raf en Ronny hebben met de hulp van Rudy een BV-party georganiseerd in de hoop aan werk te geraken. Hun strooptochten in het warenhuis beslissen daar echter anders over. Verder is dit de .. show full overview
1x8
Kerstmis
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 23, 1998
Raf en Ronny organiseren een uitgesteld Kerstfeest vor hun ex-vriendinnen en hun partners. Rudy voelt zich gepasseerd en wil per se deelnemen aan dit vredig samenzijn. Verder is dit de .. show full overview
1x9
Alleen is maar alleen (1)
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 30, 1998
Ronny heeft een nieuwe vriendin, Nina, die komt logeren. Raf bereidt zich voor op een nieuwe rol. De ex van Nina, Ben, strooit roet in het eten. Verder is dit de aflevering waarin Ronny effectief van de grond komt.
1x10
Alleen is maar alleen (2)
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 07, 1998
De dreiging van Ben neemt toe, alsook de paranoïa van Ronny. Raf laat zijn alter ego, Clementineke, inslapen. Verder is dit de aflevering waarin Nina zichzelf bloot geeft aan Ronny én Raf.
1x11
Pukkie (1)
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 14, 1998
Raf ontvreemdt de hond van zijn ex, Liesbeth. Ronny doet auditie voor een rol in een Beatles-musical en als klap op de vuurpijl komen hun moeders op bezoek. Verder is dit de aflevering waarin Rudy twee rijpere schonen het hof maakt.
1x12
Pukkie (2)
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 21, 1998
De hond heeft het zodanig bont gemaakt dat een poetsvrouw ingehuurd moet worden. Rudy wil de hond kost wat kost buiten. Verder is dit de aflevering waarin Brigitje, de razendknappe .. show full overview
1x13 Sæsonafslutning
De vriend
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 28, 1998
Ronny heeft een nieuwe vriend. Raf is razend jaloers en besluit een wig te drijven tussen hen. Rudy treedt op als bemiddelaar, maar of het ooit nog goed komt tussen de twee is zeer de vraag.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Karakterer