Hufterproef

  • Rang #
  • Premieret: Maj 2015
  • Afsnit: 26
  • Følgere: 0
  • Slut
  • EO
  • Onsdag på 20
  • Comedy Reality

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 1
1x1
Aflevering 1
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 20, 2015
We zien hoe terrasbezoekers reageren op twee ambulancebroeders die onder werktijd de nodige biertjes achteroverslaan. En wie durft de oversekste rijschoolhouder aan te pakken?
1x2
Aflevering 2
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 27, 2015
We zien hoe een blinde straatmuzikant wordt beroofd van zijn zuur verdiende centen. Wie grijpt er in? En, een poepende hond in de supermarkt! Wie durft het hufterige baasje aan te pakken?
1x3
Aflevering 3
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 03, 2015
We zien wat er gebeurt als een baasje haar gezonde hondje wil laten inslapen bij de dierenarts. Hoe reageren mensen als een moslima geweigerd wordt in een kledingzaak? En: Rotterdammers .. show full overview
1x4
Aflevering 4
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 10, 2015
We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op. En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen kleding verdwijnt in de tassen van twee brutale winkeldievegges?
1x5
Aflevering 5
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 17, 2015
In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe reageren de bezoekers van de kinderboerderij als ze zien dat mensen .. show full overview
1x6 Sæsonafslutning
Aflevering 6
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 24, 2015
Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet. En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Karakterer