Under the clouds

  • Rang #
  • Premieret: Sep 2010
  • Afsnit: 74
  • Følgere: 0
  • Slut
  • KanaalTwee
  • Onsdag på 21
  • Drama

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 8
8x1
1. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Feb 26, 2014
Eesti populaarseim telesari alustab uute osadega! Piret, Mari ja Kertu on kõik oma elus jõudnud pöördeliste hetkedeni. Piret plaanib Arturiga pulmi ja ühist elu, Mari püüab kohaneda .. show full overview
8x2
2. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 05, 2014
Kertu kohtub Mariaga, kuid tegelik abi saabub Mari näol, kes otsustavalt noorema õe elu korraldama hakkab. Piret ei mõista, miks Marleen teda tõrjub. Artur räägib Piretile oma ootamatust otsusest ning Erikut tabab tõeline shokk.
8x3
3. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 12, 2014
Kertu teeb Mariale ootamatu ettepaneku. Mari teed ristuvad inimesega, kellega kohtumist on ta kartnud, kuid samal ajal ka oodanud. Piret jagab Arturiga oma hirme ja Peep on Kertule toeks.
8x4
4. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 19, 2014
Piret saab teada, millist saladust Marleen varjab ning püüab sõbrannat aidata. Mari kohtub Indreku teadmata Barbiga. Kertu kohaneb oma uue ametiga ning Erik ja Riina teevad ettevalmistusi puhkusereisiks.
8x5
5. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 26, 2014
Piretil tekib plaan, kuidas Marleeni aidata, kuid selleks vajab ta Alberti abi. Kertu tööalane kohtumine muutub ootamatult milleski enamaks. Indrek ei mõista, mis Mariga lahti on ning Eriku ja Riina reisiplaan saab ootamatu lõpu.
8x6 Sæsonafslutning
6. osa
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 02, 2014
Piret, Mari ja Kertu saavad kokku, et vahepeal toimunu läbi arutada ja üksteisele toeks olla. Mari ei mõista Kertu kannatlikkust, Piret muretseb Marleeni pärast ja lisaks avastavad Inna ja Albert, et Sirje on jälle hädas.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Karakterer