The Animal hospital

  • Rang #
  • Premieret: Apr 2013
  • Afsnit: 31
  • Følgere: 0
  • Slut
  • SVT
  • Ukendt

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 5
5x1
Del 1
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 20, 2014
Lejonkungen Tegene har varit i slagsmål och måste får sina skador sydda, cockerspanieln Alfons får akupunktur och kaninen Stampe får sitt trasiga öga opererat. Dessutom kommer fölet Be Wild till djursjukhuset i mycket dåligt skick.
5x2
Del 2
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 20, 2014
Illern Tengil den gode har problem med magen, slagfalken Fanny måste undersöka sina äggstockar och hästen Donja får sina tänder raspade. Dessutom räddar vi livet på en liten addaxkalv.
5x3
Del 3
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 20, 2014
Veterinär Bengt Röken och Klara vaccinerar sex lejonungar, bulldogen Nelson går på vattengympa och kaninen Bosse hamnar i en konstig ställning hos veterinären Bosse. Dessutom släpps noshörningarna ut på stäppen och då går det vilt till.
5x4
Del 4
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 27, 2014
Valpen Enzo får sin hörsel testad, vi kollar att älgkalvarna växer som de ska och hästen Lionheart kommer in med bölder i båda framhovarna. Dessutom måste lilla hundvalpen Chanel dra ut en tand och vi får en lektion i hundtandborstning.
5x5
Del 5
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 04, 2014
En ny giraff anländer till Kolmården och så få de lite nya strutsar att ta hand om. På tropikariet hjälper Klara ormskötaren Kalle att flytta nätpytonormarna och lilla hunden Pocco får sitt första pass.
5x6
Del 6
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 11, 2014
Idag blir det mycket elefant i programmet. Klara får vara med och mata och kela med dem och så kollar vi om elefantkon Bua är gravid. Dessutom undersöker veterinär Bo Runsten Jacko Max .. show full overview
5x7
Del 7
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 18, 2014
Hunden Torsten har problem med sin näsa och får genomgå många undersökningar. Islandshästen Genna har fått ett fult sår på benet och måste opereras och katten Tindra får träffa .. show full overview
5x8
Del 8
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 25, 2014
Sköldpaddan Sheli får sin näbb slipad, labradoren Zorro genomgår en höftoperation, ormarna Sticky och Sweet mår dåligt och veterinär Bo Runsten tar en massa prover på dem. Dessutom röntgas den lilla myskoxkalven Thor för han haltar.
5x9
Del 9
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 01, 2014
Undulaten Lillan kommer till djursjukhuset för att röntgas, hunden Nero har hudutslag och kaninen Sully får hjälp att klippa sina klor. Dessutom förvånar jakkalven Wille alla med sitt hjärtfel.
5x10 Sæsonafslutning
Del 10
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 08, 2014
Det börjar närma sig slutet av den här om gången av djursjukhuset, bara ett program kvar så passa på att se när vi klipper klor på stenbockarna, flyttar tarmar på den lilla hunden Pepper .. show full overview

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Karakterer