Felix stör en ingenjör

  • Rang #
  • Premieret: Sep 2010
  • Afsnit: 22
  • Følgere: 0
  • Slut
  • TV 4
  • Søndag på 20
  • Documentary

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 3
3x1
Maria Vistrand
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 28, 2015
Säsongsstart. Felix besöker ingenjören Maria Vistrand som arbetar som affärsutvecklare på Permobil. Felix får flytta in i på företagets ranch i Nashville och får i uppgift att åka hem .. show full overview
3x2
Anders Flodin
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 29, 2015
Felix besöker Anders Flodin i Tokyo. Anders som är doktor i kugghjul arbetar på Höganäs. Felix får prova på jobbet som säljare av den egentillverkade Felixmixen och han blir varse om att det finns många sociala koder inom den japanska affärskulturen.
3x3
Ida de Neergaard Ländin
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 30, 2015
Felix följer med byggingenjör Ida de Neergaard Ländin på en renoveringsresa i miljonprogrammet i Fittja. Han får i uppdrag att kontrollera fönsterfogarna på fasadsidan vilket blir en tuff uppgift för den höjdrädda Felix.
3x4
Jennifer Andersson
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 31, 2015
Felix beger sig till Gällivare där ett av världens största dagbrott för koppar finns och han får bokstavligen en flygande start med processingenjören Jennifer Andersson som arbetar för Boliden. Sedan blir det skjuttävling på den lokala skytteklubben.
3x5
Amanda Hasselberg
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 04, 2016
Felix reser till Kampala i Uganda för att träffa Amanda Hasselberg som arbetar på Ericsson. Hon arbetar med ett projekt som går ut på att mobilen fungerar som ett bankkonto. Förutom att prova på systemet tar Amanda med Felix och hoppar bungy jump.
3x6
Anders Norin
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 05, 2016
Felix beger sig till Göteborg för att träffa kemiingenjören Anders Norin som arbetar på Preem. Han tar med Felix till raffinaderiet i Lysekil och Anders skickar ner honom i en tank för att göra mätningar.
3x7
Per Andersson
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 06, 2016
Sissela Benn får ersätta Felix och beger sig till Uruguay för att träffa kemiingenjören Per Andersson som arbetar på Stora Enso. Hon får följa med till företagets mest moderna .. show full overview
3x8 Serieafslutning
Joakim Öman
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 07, 2016
Sissela åker till Kiruna och träffar rymdingenjören Joakim Öman som arbetar på Sveriges enda rymdraketbas. Här utför man olika tjänster inom rymd- och atomsfärsforskning och Sissela får vara med och skicka upp en raket i rymden.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie