Undercover in Nederland

  • Premieret: Mar 2005
  • Afsnit: 232
  • Følgere: 1
  • Kørende
  • SBS 6
  • Torsdag på 21
  • Documentary Reality

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 3
3x1
Vuurwerkbommen
Episode overview
Udgivelsesdato
Mar 25, 2007
In deze uitzending is te zien hoe Alberto Stegeman illegaal vuurwerk weet te bemachtigen. Dit vuurwerk kan qua knal vergeleken worden met zwaardere explosieven. Ook is te zien dat één .. show full overview
3x2
Kinderlokkers
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 08, 2007
Deze uitzending gaat over kinderlokkers, die veelal via internet proberen kinderen zover te krijgen om seks met hen te hebben.
3x3
Coke en pillen
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 15, 2007
In deze aflevering is te zien hoe eenvoudig het is om in Nederland harddrugs te bemachtigen, onder andere van een drugsboot en op het Binnenhof.
3x4
Seks met dieren
Episode overview
Udgivelsesdato
Apr 29, 2007
Deze uitzending gaat over bestialiteit, oftewel seks met dieren. Liefhebbers vertellen wat hen hiertoe aanspreekt. Alberto gaat vermomd met een man mee de weilanden in op zoek naar geschikt vee.
3x5
Beroepscrimineel
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 06, 2007
Deze uitzending gaat over een beroepscrimineel die door Undercover in Nederland een jaar lang gevolgd werd. In 2006 werd de man al ontmaskerd in de aflevering over kinderprostitutie. Nu .. show full overview
3x6
Undercover op internet
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 20, 2007
Deze uitzending gaat over internetcriminaliteit. Goedgelovige internetgebruikers worden opgelicht en bedrogen. Ook is te zien hoe een veertienjarige jongen 's nachts bij Alberto langskomt voor een seksafspraak.
3x7
Zaaddonoren
Episode overview
Udgivelsesdato
Maj 27, 2007
Deze uitzending gaat over mannen die zich veelal op internet aanbieden als zaaddonor, maar vooral uit blijken op seks. Partners blijken vaak niet op de hoogte, en gezondheidsverklaringen tellen niet.
3x8 Sæsonafslutning
Malafide verkopers
Episode overview
Udgivelsesdato
Jun 03, 2007
Deze uitzending gaat over malafide verkopers. Zo zijn miljoenen adresgegevens te koop, biedt een seksclubeigenaar een ton in het vooruitzicht voor een driehoeksrelatie met twee vrouwen .. show full overview

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie