Timm og gryderne

  • Rang #
  • Premiere: Feb 2015
  • Episoden: 6
  • Anhänger: 0
  • Geendet
  • DR1
  • Donnerstag um 20
  • Food

Staffeln:

Du musst angemeldet sein, um Folgen als gesehen zu markieren. Anmelden oder registrieren.

Staffel 1
1x1
Marokkansk mad
Episode overview
Ausstrahlung
Feb 05, 2015
I første program skal Timm lære at lave marokkansk mad af to farverige damer. Og til sidst skal han naturligvis gengælde gæstfriheden og lave sin helt egen marokkanske middag for sine mentorer og private venner.
1x2
Libanesisk mezze
Episode overview
Ausstrahlung
Feb 12, 2015
I aftenens program skal Timm lære at lave ægte libanesisk mezze - en slags mellemøstlig tapas hos en libanesisk familie i Ringsted. Og så skal Timm forhåbentlig imponere både læremestre .. show full overview
1x3
Vietnamesisk mad
Episode overview
Ausstrahlung
Feb 19, 2015
I aftenens program skal Timm lære at lave rigtig vietnamesisk mad. Og der kommer for alvor sved på panden da Timm skal gengælde gæstfriheden og have den store vietnamesiske familie og venner til middag i sit køkken.
1x4
Kroatisk mad
Episode overview
Ausstrahlung
Feb 26, 2015
I aftenens program skal Timm lære at lave rigtig kroatisk mad hos en familie i Gentofte. De skal overbevise ham om at østeuropæisk mad sagtens kan være farverig og fuld af smag. Og så må .. show full overview
1x5
Vestafrikansk herreret
Episode overview
Ausstrahlung
Mär 05, 2015
I aftenens program vil Timm gerne diske op med en herremiddag til sine venner, der er lidt anderledes end det han plejer at lave. Så Timm har fundet en der kan lære ham at lave Vestafrikas svar på en ordentlig herreret, der går godt med øl!
1x6 Serienfinale
Mexicansk mad
Episode overview
Ausstrahlung
Mär 12, 2015
I aftenens program har Timm besluttet sig for at udfordre sin søns smagsløg - og det skal en mexicansk familiefar hjælpe ham med! Se om det lykkedes at få de mexicanske lækkerier i sønnen.

Wenn hier Episoden oder Banner fehlen (und sie existieren auf TheTVDB) kannst du ein komplettes automatisches Update anfordern:

Aktualisierung der Serie beantragen

Zeichen