De rijdende rechter

  • Premiere: Okt 1995
  • Episoden: 586
  • Anhänger: 4
  • Laufend
  • KRO-NCRV
  • Dienstag um 22
  • Reality

Staffeln:

Du musst angemeldet sein, um Folgen als gesehen zu markieren. Anmelden oder registrieren.

Staffel 6
6x1
Kippenoverlast
Episode overview
Ausstrahlung
Sep 03, 2001
Twee heren uit Dalfsen kunnen elkaar niet zien en vooral niet luchten. De ene buurman houdt kippen tot grote ergernis van de andere buurman. Maar die beweert weer dat het allemaal is .. show full overview
6x2
Bomenconflict
Episode overview
Ausstrahlung
Sep 10, 2001
Sinds de zon niet meer in de tuin van een familie in Buurse kan schijnen, is het zogenaamde ‘naboarschap’ in deze Twentse gemeenschap ernstig bekoeld. Ook vanavond blijkt weer dat een .. show full overview
6x3
Geluidsoverlast
Episode overview
Ausstrahlung
Sep 17, 2001
Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van ruzies tussen buren. Een begenadigd muzikante die in een Apeldoornse flat woont, is het beu dat haar onderbuurvrouw het haar onmogelijk maakt om haar instrument te bespelen.
6x4
Uitgebreid boodschappen
Episode overview
Ausstrahlung
Sep 24, 2001
Kinderen kunnen wel eens té ondernemend zijn en zelf uitgebreid boodschappen gaan doen. Een strijdbare moeder vindt dat het uitgegeven zakgeld weer terug moet in de spaarpotten en pikt .. show full overview
6x5
Nare luchtjes
Episode overview
Ausstrahlung
Okt 01, 2001
De vervuilde stadslucht doet een Amsterdamse uitwijken naar een woning op het frisse Drentse platteland. Maar ook daar blijken bepaalde luchtjes ongewenst te zijn. Plattelandse stugheid tegenover stadse nuffigheid leiden tot een botsing van culturen.
6x6
Parkeerterrein
Episode overview
Ausstrahlung
Okt 08, 2001
Voor veel mensen is het een probleem om zonder schade een parkeerterrein op of af te rijden. Bochten lijken te krap en paaltjes staan op schijnbaar onlogische plekken. Stille getuigen .. show full overview
6x7
Regenafvoer
Episode overview
Ausstrahlung
Okt 15, 2001
In het Limburgse Eygelshoven heeft de ene buur een stuk van het dak van de andere buur afgezaagd om ruimte te creëren voor een verbouwing van zijn woning. Het resultaat is dat de regenafvoer nu al jarenlang onderwerp is van een heftige strijd.
6x8
Grond eigendom
Episode overview
Ausstrahlung
Okt 22, 2001
Een Rotterdamse wil niet dat haar buurman nog langer gebruik kan maken van haar grond. De huurrelatie is door zijn eigengereide optreden zo verstoord dat hij ook niet meer via de achterom bij zijn huis mag komen.
6x9
Parkeerprobleem
Episode overview
Ausstrahlung
Okt 29, 2001
Een leraar pikt het niet langer dat een parkeerterrein bij zijn huis is omgebouwd tot speelplaats voor de jeugd en hun ouders. Dit terwijl er juist nijpende parkeerproblemen zijn in deze wijk in Grave. De Rijdende Rechter zoekt het uit.
6x10
Conflict meubelzaak
Episode overview
Ausstrahlung
Nov 05, 2001
Een echtpaar uit Nederhorst den Berg heeft een conflict met een meubelzaak over de zithoek die ze daar kochten. Er zit namelijk al na enkele maanden een vieze gloed op de meubels en de .. show full overview
6x11
Paragliden
Episode overview
Ausstrahlung
Nov 12, 2001
Een avontuurlijke man wil als een vogel door de lucht zweven en schrijft zich in voor een cursus paragliden. Maar als de weersomstandigheden tot twee keer toe roet in het eten gooien, geeft hij het op en eist zijn cursusgeld terug.
6x12
Tuinenreis
Episode overview
Ausstrahlung
Nov 19, 2001
Mr. Frank Visser doet uitspraak in de zaak. Een echtpaar boekt in oktober een tuinenreis naar Duitsland met de bus. Bij thuiskomst eisen ze de reissom terug, want ze hebben naar eigen zeggen vrijwel geen tuin gezien.
6x13 Staffelfinale
Fietsdrempels
Episode overview
Ausstrahlung
Nov 26, 2001
Nederland ligt vol met verkeersdrempels. Dat is soms lastig, maar het bevordert wel de veiligheid op veel plekken. Maar de plaatsing van tientallen drempels op een fietspad in de duinen schiet een Haagse toerfietsster in het verkeerde keelgat.

Wenn hier Episoden oder Banner fehlen (und sie existieren auf TheTVDB) kannst du ein komplettes automatisches Update anfordern:

Aktualisierung der Serie beantragen

Zeichen

Wenn du diese Serie magst, könnte dir auch gefallen: