Follow me guys !

  • :
  • : 6
  • : 0
  • Magyar Televízió
  • Children Comedy Family

:

.

1
1x1
A hídrakéta
Episode overview
A lakótelepen két egymással szemben álló fiúcsapat alakult ki. András csapata elsősorban leleményességgel, Andris ötletességével, technikai bravúrjaival, a Lada vezette csapat viszont .. show full overview
1x2
Bicajozni tudni kell!
Episode overview
Lada a hídrakéta ügyért megpofozza Andrist. A fiú azonban nem akar verekedni, inkább újabb technikai trükkön töri a fejét, amellyel ismét visszavághat. Barátja féltett csodabiciklijét alakítja át erre a célra, és Ladáék be is kapják a csalétket.
1x3
BFK úr, a mesterdetektív
Episode overview
A két csapat közti feszültséget váratlan esemény fokozza. Az iskolában lopás történt, és mindkét fél természetesen a másikat vádolja. Andris a nehéz helyzetben öreg barátjához, Manó .. show full overview
1x4
Vigyázz, a kutya harap!
Episode overview
Az úttörők egy öreg villamoskocsit szereznek, amit a maguk számára berendeznek. Megvédéséről Andrisék Ladáékkal szemben úgy gondoskodnak, hogy egy kutya ugatását magnóra veszik.
1x5
Szerencsés Holdat érést!
Episode overview
Ladáék titokban belülről is meg akarják nézni a villamoskocsit. Andrisék olyan berendezéseket eszelnek ki, amelyek elijesztik a rossz szándékkal érkezőket.
1x6
Nyugtával dícsérd a napot
Episode overview
Ladát meghívják az úttörők egy szabályos ökölvívó-mérkőzésre. Amikor látja, mennyire örülnek győzelmének társai, megérti, hogy jó szándékkal vannak iránta.

Characters