Nachtwacht

  • :
  • : 59
  • : 0
  • Adventure Children Fantasy Suspense

:

.

5
5x1
Sepidas
Episode overview
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen plots om een onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er helemaal niks meer van. Onze helden van de Nachtwacht vinden het maar verdacht, en gaan op onderzoek.
5x2
Rama, de collector
Episode overview
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Ze komen al snel op het spoor van een Collector.
5x3
Tarantula
Episode overview
Het goedaardige wezen Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
5x4
Varian
Episode overview
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is.
5x5
Okaju
Episode overview
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
5x6
Nebulus
Episode overview
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
5x7
Gwendolyn
Episode overview
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen onze helden al snel het vermoeden dat het met het vreemde poppenhuis te maken heeft.

Characters