Zingaburia

  • Rang #
  • Premieret: Dec 2011
  • Afsnit: 30
  • Følgere: 0
  • Slut
  • VRT CANVAS
  • Søndag
  • Children Comedy Family Fantasy Musical Science-fiction

Sæsoner:

Du skal være logget ind for at markere afsnit som set. Log på eller tilmelding.

Sæsoner 3
3x1
Barry Bakboord
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 01, 2013
De Zingaburia krijgt bezoek van Barry Bakboord. Hij wil zijn mama trost maken door een echte zeerover te worden. Toon, Torro en Spacey helpen hem daarbij.
3x2
Pippa danst
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 08, 2013
Toon, Torro en Spacey hebben zin in frietjes. Pippa Peperpoep komt aan boord van de Zingaburia om frietjes te verkopen, maar Pippa is heel ongelukkig omdat ze niet kan dansen. Toon, Torro en Spacey proberen haar op te vrolijken.
3x3
Mevrouw Appelmans
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 15, 2013
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht maar wie mevrouw Appelmans echt is.
3x5
Hij zei ja!
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 29, 2013
Koning Sop maakt bekend dat hij gaat trouwens met Minister John, maar hij maakt zich grote zorgen over hoe hij het trouwfeest tmoe organiseren. Spacey zal hem helpen. Ze reist mee naar zijn planeet.
3x6
In De Patatten
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 05, 2014
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen?
3x7
De Grote Gromofoon
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 12, 2014
De Grote Gromofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Gromofoon aan het lachen krijgen.
3x8
Een Juf Met Een Baard
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 19, 2014
De Zingaburia krijgt bezoek van Juf Iris nen Professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen.
3x9
Tommy Topper
Episode overview
Udgivelsesdato
Jan 26, 2014
De ontdekkingsreiziger Tommy Topper ontdekt de Zingaburia. Hij wil er een mensentuin stichten. Al snel worden Toon en Prinses Zingaburia gevangen genomen en opgesloten in een kooi. Kan Torro ze bevrijden uit de kluwen van Tommy Topper.
3x10 Serieafslutning
Feest
Episode overview
Udgivelsesdato
Feb 02, 2014
Het is feest aan boord van de Zingaburia, een trouwfeest nog wel. Een dubbel feest zelfs, of nee: driedubbel. Want eindelijk komen de vrienden te weten hoe het zit met die geheimzinnige planeet Azifrikameropa!
3x4
De poppenspeler
Episode overview
Udgivelsesdato
Dec 22, 2015
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs.Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Boevendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is en dat wil ze niet.

I tilfælde af manglende afsnit eller bannere (og de findes på TheTVDB) kan du forespørge en automatisk fuld opdatering af serien:

Forespørg opdatering af serie

Karakterer