EnsV (Eesti, nüüd siis Vabariik)

  • Rank #
  • Premiered: Dec 2019
  • Episodes: 51
  • Followers: 0
  • Running
  • ETV
  • Monday at 20
  • Comedy Drama

Seasons:

You need to be logged in to mark episodes as watched. Log in or sign up.

Season 4
4x8
Suure maoga naine
Episode overview
Air date
Dec 31, 2022
Illar ja Ats küpsetavad kavalat plaani aastavahetust Kukekeses veeta, kuid peavad enne terve hulga naisi nõusse saama. Kęstutis ja Paavo ajavad taaskord ohtlikku äri. Marju toob Sirjele .. show full overview
4x1
Niidistik
Episode overview
Air date
Sep 03, 2023
Venemaalt saabub erupolkovnik Boriss Vokk. Raimondi ja Senta suhted soojenevad. Ats püüab kodust köögiremonti edasi lükata, mis tekitab tüli. Raimond loob Sentaga lähedasi suhteid ja saab Villemilt seenepakke.
4x2
Hingesugulased
Episode overview
Air date
Sep 10, 2023
Mait on leidnud uue pruudi, kes on meile kõigile juba vana tuttav. Särisema hakkab nii noorte kui ka vanade vahel. Rein ei ole rahul, kuidas arenevad suhted tema naise ja Raimondi vahel ning võtab asja käsile. Pähklipurejast saab Buratino.
4x3
Paradoks
Episode overview
Air date
Sep 17, 2023
Rennu ei tea, mis on üte, kuid see-eest on tal suur huvi maaväliste jõudude vastu. Pille sunnitakse ebameeldivasse rolli, mis paneb ta ajusid ragistama. Jürit painab rahahäda ja ta peab vastu võtma kummalise ameti. Senta jääb talvepuudest ilma.
4x4
Maailma meister
Episode overview
Air date
Sep 24, 2023
Helle Vokil on tulemas juubel, kuid kõikides pealinna restoranides tähistatakse Vene vägede väljaviimist Eestist. Illar pöördub viimases hädas Paavo poole, kellel tekivad sellest olukorrast nii vanad kui ka uued suhted. Pidu kulgeb kääksutades.
4x5
Lotovõitja võib
Episode overview
Air date
Oct 08, 2023
Rennu õpib tõenäosusteooriat. Reinul tuleb taas geniaalne idee, kuidas ratsa rikkaks saada. Sirjel on suur mure meie noore vabariigi tuleviku pärast. Marju tõttab appi, kuid satub salapärase punapea ja kräsupea otsa. Numbrid ja märgid ei valeta.
4x6
Ideaalne vorm
Episode overview
Air date
Oct 15, 2023
Jüri saab töölt huvitava vidina, mis vallutab ka teiste meeled. Illar püüab olla vähem vanamoeline ja mässib end erutavasse afääri. Villem ja Rein avastavad uue nõtke äritegevuse, mis naistele palju huvi pakub. Kiisud ei anna alla.
4x7
Manki bisnes
Episode overview
Air date
Oct 22, 2023
Sirje ja Marju proovivad Eesti elu edendada, Borisil on neile lahendus varnast võtta, mis kõigile paraku ei sobi. Illar avastab mamma öökapilt põneva teose. Mait ja Ats loodavad Oulu linnast tõde leida. Banaani-pistaatsiajäätis ei sula.
4x9
Ega inimene massina vastu saa
Episode overview
Air date
Nov 05, 2023
Tehnikauuendused pole mingi tankiteadus. Illar ei suuda Helle ees oma lubadusi täita. Eksabikaasa Boris tuleb appi. Villem pakub Raimondile diili, mis ka diil on. Moodsad ajad toovad Illarile sõltuvuse kaela.
4x10
Sõltuvussuhe
Episode overview
Air date
Nov 12, 2023
Pillel on jälle tööl muutlikud tuuled. Illar ja Helle langevad odava meelelahutuse küüsi, millest ei päästa neid ka erupolkovnik. Paavo tahab jõuda järgmisele tasemele. Illar hakkab kuulsaks ja kummaliseks, kuid "Wikmani poiste" needus ei lõpe.
4x11
Vali kord
Episode overview
Air date
Nov 19, 2023
Vaba Eesti riigikogu valimised on täies hoos ja erakondade nimekirjadest leiab nii vanu olijaid kui ka uusi tegijaid. Karnatsi-Rein laseb käiku uue eduka reklaamivõtte. Illarit .. show full overview
4x12
Mäkk Toonald
Episode overview
Air date
Nov 26, 2023
Rennu sukeldub hulktahukate ja pöördkehade maailma. Seoses uudistega ameerikamaalt hakkavad Reinu põues podisema uued plaanid. Helle ei ole Illari kaaluga rahul. Marju leiab uue ja võluva väljundi. Must leib lööb valge saia üle.
4x13
Küpsustunnistus
Episode overview
Air date
Dec 03, 2023
Rennu elus on tähtis päev. Kęstutis ilmub koos imeriistaga. Illarit üritatakse ära kasutada. Senta tõreleb taas Reinuga. Liha on hästi marineeritud, aga läheb raisku. Tiina ei saa kuidagi Paavot liimile. Kõik lõpeb tööõnnetusega.
4x14
Maa sool
Episode overview
Air date
Dec 10, 2023
Raimond valib valed vahendid Sentale lähenemiseks. Rein saab ootamatu teadaande. Rennu elus koidavad uued perspektiivid. Illar mõtleb, kuidas teha kõige pikem jook maailmas. Looduskaitse ei jäta kedagi maha.
4x15
Poolik pilt
Episode overview
Air date
Dec 17, 2023
Kukekese baar saab uue ja erutava masina, mis võtab Illaril käed värisema. Ats püüab Marjut toetada. Kõik kardavad Helle Vokki, kuid Helle loodab hoopis silmailu saada. Poolikust pildist saab elu ja surma küsimus.
4x16
Punane fliis
Episode overview
Air date
Dec 31, 2023
Ats on jõudnud omadega harmooniasse. Vanad rivaalid teevad Kukekeses vaherahu ja otsustavad aastavahetuse veeta kellegi juures külas sikku tehes. Tiina ja Paavo on kapis. President on Sirjele šokeeriv.
4x17
Sa püha Barbara
Episode overview
Air date
Jan 07, 2024
Marjule pakutakse uut ja tulusat tööotsa, mistõttu ta peab hakkama inimestelt nende suurusi küsima. Tiinal on suur mure televisiooni puudumise pärast. Paavo paneb kogu ühisköögi paukuma. Rein teeb lõpuks ometi tehingu.
4x18
Kodukaitse
Episode overview
Air date
Jan 14, 2024
Eesti nüüd siis Vabariik 4. hooaeg, 18. osa: Kodukaitse | 14.01 Alaliselt järelvaadatav Lutikad vallutavad Kukekese ja Illari meeled. Marju on suurtes süümepiinades. Sirjele tuleb .. show full overview

If there are missing episodes or banners (and they exist on TheTVDB) you can request an automatic full show update:

Request show update

Characters